Σχετικά με Εμάς

Σας καλωσορίζουμε στο μοναδικό site στην Ελλάδα αποκλειστικά αφιερωμένο στις σχολικές εκδρομές, το schooltrips.gr.

Το School Trips είναι κομμάτι του τμήματος διοργάνωσης σχολικών και φοιτητικών εκδρομών του ταξιδιωτικού γραφείου At Holidays.

Το At Holidays είναι ένα Ταξιδιωτικό Πρακτορείο το οποίο δημιουργήθηκε το 2011 από στελέχη του τουρισμού με εμπειρία 20 ετών και πλέον στο χώρο. Σκοπός του η παροχή μιας ευρείας γκάμας ταξιδιωτικών υπηρεσιών, και δημιουργίας καινούργιων καινοτόμων προϊόντων.

Το At Holidays εστιάζει τις δραστηριότητές του στην οργάνωση οργανωμένων ομαδικών αεροπορικών εκδρομών στο εξωτερικό. Ο μεγάλος βαθμός εξειδίκευσης στη διοργάνωση αυτών των πακέτων μας έχει δώσει τη δυνατότητα της άρτιας διεκπεραίωσης ακόμη και του πιο απαιτητικού εγχειρήματος και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των ιδιωτών πελατών μας, όπως και δεκάδων οργανισμών, συλλόγων και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Το νεοσύστατο τμήμα ατομικών εκδρομών σε εξωτικούς προορισμούς αλλά και σε όλο τον κόσμο, έχει καταφέρει ήδη να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ταξιδιωτών, δημιουργώντας πακέτα σύμφωνα με τις ανάγκες, τον προϋπολογισμό αλλά και τις επιθυμίες των πελατών.

Το ψυχαγωγικό και πολιτιστικό πρόγραμμα Golden Age 50 plus παραμένει μετά από 7 χρόνια συνεχούς παρουσίας ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα της ταξιδιωτικής αγοράς, χάρη στη μοναδικότητα και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει. Είναι ένα πρόγραμμα που αφορά άτομα άνω των 50 ετών και τα μέλη της οικογένειάς τους ή τους συνοδούς τους ανεξαρτήτως ηλικίας. Προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα σε δημοφιλείς προορισμούς, που περιλαμβάνουν μεταφορές, μετακινήσεις, ξεναγήσεις, διαμονή, διατροφή και φόρους αεροδρομίων σε προνομιακές τιμές.

Το At Holidays συνεργάζεται αποκλειστικά με επιλεγμένα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, προσφέροντας στους ταξιδιώτες μοναδικά προνόμια και εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής. Κάθε σεζόν οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων από την Κρήτη έως την Χαλκιδική με εγγυημένα χαμηλότερες χρεώσεις.
Η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη και η εγγύηση της ομαλής διεξαγωγής του ταξιδιού του είναι ο στόχος μας. Η πλήρως καταρτισμένη ομάδα μας, είναι έτοιμη να καταθέσει τις πολυετείς γνώσεις της πάνω στο ταξίδι.

Περιμένουμε να σας ενημερώσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε!

Οι υπηρεσίες μας:
Οργανωμένες Αεροπορικές Εκδρομές στο Εξωτερικό | Εξωτικά & Γαμήλια Ταξίδια | Σχολικές & Φοιτητικές Εκδρομές | Ταξίδια Συλλόγων και Οργανισμών | Ατομικά ταξίδια στα μέτρα σας | Κρατήσεις Ξενοδοχείων | Οργανωμένες Οδικές Εκδρομές στην Ελλάδα και το Εξωτερικό