Εξωτερικό

Παρίσι

Παρίσι | 5 Ημέρες | Αεροπορικώς

1η Ημέρα: Παρίσι
Συγκέντρωση στο σχολείο, επιβίβαση στο λεωφορείο και μεταφορά στο αεροδρόμιο όπου θα ακολουθήσει πτήση για Παρίσι. Άφιξη στη γαλλική πρωτεύουσα, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια σας προτείνουμε περίπατο στον γραφικό λόφο της Μονμάρτης, με τη μοναδική Σακρ Κερ και τους υπαίθριους ζωγράφους. Για το βράδυ προτείνουμε, προαιρετικά μια ρομαντική κρουαζιέρα στον Σηκουάνα, με τα περίφημα Bateau Mousse. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Βερσαλίες
Πρόγευμα και ξεκινάμε την ξενάγηση της πόλης. Θα δούμε, μεταξύ άλλων, την Παναγία των Παρισίων, το Καρτιέ Λατέν, τους κήπους του Λουξεμβούργου, το Πάνθεον, την Πλας ντε λα Κονκόρντ, τον τάφο του Ναπολέοντα, τις επιβλητικές πυραμίδες στο μουσείο του Λούβρου, το Τροκαντερό και φυσικά τον Πύργο του Αϊφελ. Εν συνεχεία θα μεταφερθούμε στο λαμπρό ανάκτορο των Βερσαλλιών. Δείτε τα βασιλικά διαμερίσματα, την αίθουσα των κατόπτρων, όπου υπεγράφη η Συνθήκη των Βερσαλλιών το 1919. Επισκεφθείτε ακόμη τους βασιλικούς κήπους με τις αμέτρητες λιμνούλες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Παρίσι
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Η σημερινή ημέρα είναι ελεύθερη για μουσεία (Λούβρο, Ορσέ κ.λ.π.) ή για βόλτα στην αγορά της πόλης, με τα μεγάλα πολυκαταστήματα. Εναλλακτικά προτείνουμε ολοήμερη εκδρομή στη Νορμανδία ή στα Κάστρα Λίγηρα. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο & διανυκτέρευση.

4η Ημέρα: Disneyland
Έφθασε η μέρα που όλοι περιμένατε.  Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τον μαγικό κόσμο του Disney.  Άφιξη στις εγκαταστάσεις της DISNEYLAND® Paris. Ανακαλύψτε τα χιλιάδες µαγικά θεάµατα, σόου και παρελάσεις που σας περιμένουν στα δύο απίστευτα Πάρκα. Εξερευνήστε τις πέντε Θεματικές Χώρες που αναβιώνουν οι κλασικές ιστορίες της Disney, σε ένα µαγικό βασίλειο, το βασίλειο του Πάρκου Disneyland. Πάρτε και εσείς μέρος στην περιπέτεια περιπλανώμενοι στο πειρατικό καράβι της Adventureland, συνεχίστε με μια νοσταλγική κρουαζιέρα στα ποτάμια της Άγριας Δύσης στη Frontierland, χαιρετίστε τους ήρωες του Ντίσνεϊ στη Main Street U.S.A. Ακόμα, θα παρακολουθήσετε τη Χιονάτη στη Fantasyland και θα παρακολουθήσετε τον υποβρύχιο κόσμο του κάπτεν Νέμο στη Discoveryland.  Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.  Ξεκούραση.  Διανυκτέρευση.

5η Ημέρα: Παρίσι | Επιστροφή
Μετά το πρόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο, όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής μας. Άφιξη & μεταφορά στο σχολείο.